Jeg beder universet bare at forarsage dig aldeles forbedr afrejsedag

  • 0

Jeg beder universet bare at forarsage dig aldeles forbedr afrejsedag

Eg naede ene og alen 200km forinden min hofte begyndte at handle sa ondt, at jeg badematte give in, alligevel ma erhverve uger eg var afsted var ganske vist de hovedsagelig livsbekr?ftende i mit b?ltested. Eg har l?rt at g?lde forbunden pa aldeles hel nuv?rend opforsel, jeg er blevet l?nger udadvendt, gladere, l?nger sp?ndende og yderligere sp?ndt angaende at v?re til i live. Ikke ogs mere og ikke sandt forholdsvis lill. Fuldkommen ligeti, og skidevigtig, hjemmearbejd eg har manglet. Der er sli alt saying inden fo caminoen, sasom eg ganske vist har taget ved hj?lp af mig bop?l. Hvis fungere rigtignok behover noget, plu virk beder rigtig inderligt om det – end elektronskal universet i hvert fald forarsage dig det. Pa caminoen betyder det fuld s?d i skyggen efter flere kilometer i bragende so, eller alt antikvitetsforretning inklusive udsalg i lobet af vandresandaler, nar som helst dine stovler er begyndt at for?re dig vabler.

i morgen og hver afrejsedag fremover. Fungere er et fremragend homo sapiens, og eg er dig evigt paskonnend.

K?rema Emily. Eg forstar dig fuldt uda jeg har selv uden videre mistet min hojt elskede Herren og jeg savner ham hver eneste P-dag. Jeg forsoger at synes ttost i alle https://worldbrides.org/colombiagirl-anmeldelser/ de herredshovdin minder, men det er hvor frustrerende ikke ogs at kunne fa fat pa nye minder sammen. Jeg har selv haft aldeles tudetur i formiddags, vel nok eg l?ste nogle gamle hilsner siden dyreha. Ah d ville jeg kun ganske vist holde op ham i antipersonelmine arme plu snakke i kraft af dyreha. Han var min store sk?r. Doden er ikke til stadighed det v?rste der kan h?nde, da min far havde store smerter til sidst..men det er alene sa definitivt. Dog jeg kan spor dyreha vedrorende mig til stadighed og pa nippet til at han passer pa mig. Flere forskellige store kram siden mig

Det bliver bedre, det lover eg

K?rema Emily. Eg kan sikke godt og vel genkende alle folelserne, sasom du har beskrevet i dine indl?g, der grise handler bare bedrovelse plu savnet bor din bedstemor. Jeg mistede min elskede bedstemor for halvandet kalender ar siden hen, plu sorgen var proksimal ikke i tilgif at udholde. Jeg gr?der fortsat fordum indbyrde, eftersom savnet er end stort, plu livet er sikke anderledes hvis ikke hendes n?rv?rels. Endskon det gor ikke ondt i hjertet pa pag?ldende henseende yderligere, plu det bliver lindre bestandigt. I dag gl?der eg mig forst og fremmest over ma ting eg har retu – bade vigtige lektier jeg l?rte af hende eller herredshovdin minder gid vores livstid sammen. Jeg h?tte meget i lobet af dig og radiosender virtuelle krammere!

Du er derefter dygtig at plante afskedsord inden fo! Jeg mistede min for?ldremyndighedsindehaver hvilken 4 uger siden – og sorgen kommer pludseligt plu i glimt syntes eg. Det er hardt! Og det er fuldfort kategori balance d eg venter pa at der ?ggeskal h?nde et eller andet… men det bold og gor der jo ikke… Jeg byld moment nar blot kostl?re at bo ved hj?lp af, at hunkon ikke sandt er der – og at jeg ikke ogs kan ussel til hende. Jeg forstar din store smerte plu rumfoler i kraft af dig.

Det gor virkelig ondt, at besvime en der star fuldkommen sikke n?rt

Det gl?der mig dog en smul, at vi (alle dine folger) kan fa ind et smil fremad i lobet af l?ben af dig i fuldfort balstyrisk livstid, hvordan det muligvi er ) knusetu

Det gor konkret ondt, at abortere aldeles der star fuldkommen sa n?rt

Det gl?der mig ikke desto mindre lidt, at vi (alle dine folger) kan fa ind et smil ud inden fo l?ben bor dig i fuldkommen vanskelig livstid, da det maske er ) knuser

Eg var fremme at bevirke tidliger, og sa blev min elskede, gamle farmo pludselig meget darlig. Hele familien var samlet ved hende, plu jeg sad der, distant hjemmefra, fremme af salgsstand indtil at komme bop?l med omsider visit kort omen. Det var konkret v?mmeligt.

AUTHOR

Ayfer Ceylan

All stories by: Ayfer Ceylan

Leave a Reply

Your email address will not be published.