Tinder, Bumble och Happn: Vilken app har mest dating potential?

  • 0

Tinder, Bumble och Happn: Vilken app har mest dating potential?

Stundtals nar sjalv hor mina foraldrar och deras vanner pladdra om hur de traffades inser sjalv baksida av underben annorlunda det ar idag jamfort med da. Det verkade sa enkelt, far sag en vacker snarta, gick upp till henne och fragade henne om en dejt, och det var det – 10 ar senare gifte de sig, fick barnunge och kopte ett hydda. Idag har dejtingapparna forandrat helt hur vi gar tillvaga. Problemet ar att det finns en oskadd andel appar kungen marknaden och om sjalv amna vara honest sa har sjalv inte tid att begagna dem all.

Fragan ar vilken app som passar mig superb att hitta den justera? Mina andra singelvanner inneha allihopa olika synpunkter om vilken app man ska bruka, och jag tro att vi har haft olika framgangar med varje och en av dem. Vad jag dock inneha lart mig ar att de tre stora dejtingapparna i Sverige just nu ar Tinder, Happn och Bumble. Dock verkar det som all apparna fyller en aning annorlunda syften, syften som jag jag maste ta reda pa.

Sjalv inneha klagat kvar uppsyn eviga status som singel ett bra tag, sa sjalv bestamde mej pro att utprova allihopa tre apparna och granska dating-app-kulturen. Forhoppningsvis kan du fa anvandning av mina utslag och forbruka tiden du far ovan till roligare grej, till exempel att dejta och traffa nya folk.

Jag varje domstol skeptiskt till Bumble fran forsta initiera

Tala om TinderTinder inneha nastan blivit ett av de ord som folk anvander som ett verb nu – du vet som, “Jag tindrade haromdagen och jag traffade den konstigaste killen”. Efter att ha anvant tinder i nagra manader vill jag antyda att appen ej ar folklig av olika forevandning: en sall mixtur av https://kissbrides.com/sv/vid/katolske-enslige-kvinner/ konstiga och ofrascha typer.

Vi vet all hur det fungerar – stall in dina filter och beskada nar tusentals “lampliga” killar dyker upp en och en pa din bildskarm. Svep at vanster for att avvisa, svep at hoger pro en chans … och om man rakade svepa at hoger, kan det bli en match.

Det ar enkelt, men sjalv tycker att det ar ratt svar att losgora de trevliga killarna fran de som blott vill ha ”skoj”. Hur massa ganger har sjalv matchat med en attraherande frank, som resulterat i ett ”fylle meddelande” klockan 03 pa natten? Olyckligtvis inneha det hant nagra ganger och det far undertecknad att ifragasatta mig personligen och hur jag ser ut.

Sjalv antaga att det handlar ifall appen, jag inneha inte kommit i kontakt med en enda som var ute efter en genuin date. Jag domer inte nagon som ar ute for nagot hastigt, men for mig kanns det som om det ar nagot sjalv skulle fabulera Stureplan.

Tinders domslut: ifall du ar ute efter att snabb date sa ar detta appen for dig, personligen soker jag nagot djupare och mer meningsfullt.

Appen fungerar pa likadan metod som Tinder, men kungen Bumble ar det enkom tjejen som kan langa forsta meddelandet. Dvs, det ligger helt gallande kvinnan att starta en pratstund, killar kan inte gora nagot. Och ja det nog ar nytankande i en annars mansdominerad varld, men jag uppskattar appar dar alla kan atnjuta starta en konversation, fristaende av kon. Jag forstar att Bumble inneha skapats pro att motarbeta hela problemet med “sleazy killen” som Tinder inneha problem med.

Dvs nar en pratstund startar har du enbart 24 timmar att besvara mellan varje meddelande

Men det finns en annan vinkel med Bumble, och det ar tidsgransen. Om du matchar med nagon borjar en 24-timmars tidsbegransning och om du inte meddelar honom inom dessa 24 timmar sa forsvinner din match. Vilket later nog bra med i praktiken ar det en enorm stressfaktor. Tank om du hade en kvall ute med dina flickvanner eller helt enkelt kanner pro att besta ”ledig” fran din telefon och sa ar alla forbattring du gjort borta.

AUTHOR

Ayfer Ceylan

All stories by: Ayfer Ceylan

Leave a Reply

Your email address will not be published.