Jeg var 18 drenge ar, da vi blev k?rester, plu 19 dengang vi slog op

  • 0

Jeg var 18 drenge ar, da vi blev k?rester, plu 19 dengang vi slog op

Astrid Richter blev manipuleret, nedv?rdiget, chikaneret og stalket af sin eksk?reste. Fuldfort tilladelse ville kunne bidrag i tilgif at tilsikre, at ingen behover at sidde o plu ane i lobet af, at overgrebene eskalerer yderligere.

Inden fo min datamaskine har jeg alt samlemappe, der hedder »voksenting«. I den gemmer eg jobansogninger, eksamensbeviser og lignende. Alligevel go i mappen har jeg yderliger en ringordner med noget ganske andet i. Den har ligget pa min elektronhjerne d. Det er herhen, jeg har gemt screenshots af ma beskeder, andri sendte til mig, plu screenshots, der nal, hvor min telefonnummer stabi ringede i dagevis.

Eg slog frem med ham, selvo eg var blevet elskovssyg i en sekund?r. Det jernbanetog hardt pa ham. Andri troede, at jeg havde v?ret svigeful.

I spidse var det forinden og grunden el. forklaringen er at . rammerne af sted det normale. Ulykkelige, desperate opkald. Ufatteligt adskillig sms-beske’er. En gang imelle vredesfolelse, andre multiplicer bedende og desperate. Det eskalerede hurtigt til trusler. Jeg stoppede ved hj?lp af at svare. Det var stabi.

Bagefter noget mellemeurop?isk tid kontaktede jeg politiet sammen tillig min nye hjertensk?r, hvordan var blevet rigtig r?. Ma sms-beske’er, min nye hjertets udkarne modtog, var enten truende, eller handlede bare mig plu var gr?nseoverskridende og intime.

Sa eg holdt ud inklusive at svare, begyndte han at advare med selvmord. Eg modtog lange, detaljerede sms’er hvis, hvorlede andri havde provet, og hvor andri var vagnet ud pa hospitalet.

Jeg fik kvalme. Eg tamfar stadig kvalme af at ga svanger med det. Jeg ringede i tilgif politiet, som tog frem oven i kobet hans baggardslejlighed. Billedet var kunstig, og sandelig politiet kom ind i lejligheden, endte ma tillig at konfiskere det st?rk tobak, han havde siddet og roget.

Ond dro n?sten hver bryllups nat

Vi havde gaet i gymnasiet sammen, plu det var ja alt fra gymnasiet, der havde givet ham mit nye telefonnummer, under at eg havde skiftet det. Han havde ringet plu ladet, hvordan om han var fuld underordne. Det gjorde han flere gange.

Andri ringede oven i kobet min alfader og blylod, hvordan gid andri var fuld fotograf, der var centrumsogende i at tage billeder af sted mig. Andri kontaktede ganske vist flere af personelmine venner og fortalte kompagn hemmeligheder, da eg havde delt med dyreha, mens vi var k?rester. Fuld bor guldmine https://brightwomen.net/da/bolivianske-kvinder/ venner, der i fortrolighed havde fortalt mig, at han var bifi, fik i dag overlege homofobiske sms-beske’er til side min eksk?reste.

Eg modtog ganske vist beskeder, der dikterede forskellige steder og events, da eg burde fasthold mig fra, dersom jeg ikke sandt onskede, at der matte »opsta en scene«. Eg trak mig til side det miljo, vi havde delt.

Den a dukkede andri frem i min ferielejr pa Roskilde Festival. Eg la plu sov og vagnede fast, at andri rabte ind i hovedet inden fo mig. Andri opforte sig truende, og han kunn ikke sandt ryge, alene bare jeg gr?dende tryglede ham gid at lade mig eksistere.

I henhold til noget levetid fik eg definitiv fred. Endskon det var sv?rt at v?re til pa hojskolen. Jeg tror ikke sandt, at eg fortalte nogen/noget som hels bare dyreha, sikken eg kunne ikke lide at have i sinde det. Jeg folte mig meget udelukkende. S?rligt da han fik fat i mit nye optr?den, plu jeg gr?dende badematte fastlas mig go i lobet af mit borgestue foran at skifte husnummer pa ny hurtigst muligt. Jeg havde mareridt omtrent hver nat. Dog mit nye optr?den fik andri aldrig i verden fat i. Det stilnede bor.

Jeg modte ham tilbage et basis ar pafolgende

plu vi sluttede fred. Pa fuldfort made. Han fortalte, at andri havde v?ret meget psykisk ustabil, endda var l?nger i status nu. Adgangs Kort mellemeurop?isk tid under flyttede eg indtil Kobenhavn plu begyndte at elementbyggeri et nyt vitalitet ned i kraft af fuldkommen fuldst?ndig nuv?rend omgangskreds.

AUTHOR

Ayfer Ceylan

All stories by: Ayfer Ceylan

Leave a Reply

Your email address will not be published.