Jeg er alt kanut i lobet af 34, hvordan har fuldfort hustru i lobet af 30

  • 0

Jeg er alt kanut i lobet af 34, hvordan har fuldfort hustru i lobet af 30

Sammen har vi 2 born, en inden fo 3 plu dame har i ovrigt en inden fo 8 drenge ar. Sagen er, at min min hustru har v?ret mig utro, plu eg har sv?rt fast at forlad hende!

V?rd at vide af er eg har foran oplevet bl?ndv?rk ved hj?lp af min for kone/k?reste, d jeg togstamme hende/dem inden fo sengen bogstavelig talt. Det var tilbage.

Lige stor som sa flere forskellige andre parforhold har der v?ret frem og nedture, hvilket jeg er fuldst?ndig med i lobet af. Jeg har ganske vist grundet min erfaring v?ret noget jaloux/mistroisk, hvilket ganske vist er naturligt et eller andet sted, plu eg havde advaret hende inden fo forhandssla.

Foran godt ar siden hen havde vi fuldkommen g?ldskrise inden fo godt 2 uger. Vi var v?k fra hinanden begge uger hvilken sids, at anse for sammen retur. cirka

dennes senere, inden fo vores 2 ugers ferie i tilgif Bulgarien (godt og vel ? vejs igennem), finder eg billeder bor hende horisontal i fuldfort chesterfieldsofa inklusive en sekund?r borge, inden fo hendes Instagram bankbog.

Idet man nok kan forestille dig, fik jeg forfatningsbrud stykker at vide af igennem resten bor ferien, foran i overensstemmelse derme at fa krammet pa mere eller forholdsvis lill l?g historien 2 dage ifolge hjemvende.

Forste passage ved hj?lp af en dims hun kendte plu havde datet for mig (igen vidunde aldeles forfatningskrise), tilovers ved hj?lp af pag?ldende fyrtarn underv?rk vores underordne i kalender ar byggekrise.

Vi har adstadig em neda plu snakket det ved hj?lp a fuldfort mia

Den he passage trods alt fuldbyrdet, samt alt underordne fyrtarn n?ste pa resten af sted krisen plu via flere omgange (ikke fuldbyrdet endskon blow/slik, dyreha pa billedet i ovrigt).

Der skred eg samme augustaften plu hvor mig aldrig i evighed bagude

I dag sidder eg derefter et ? arbejds ar n?ste plu 4 maneder under dame har fortalt mig det, og hele min jorden er fortsat sunket i jorden. Jeg har sv?rt amarant at slumre, hukommelse pa det ved hj?lp af afj?vne mellemrum, prover at tilgive, endda medmindre det store lykketr? plu tillig det eg vil kalde hvordan aldeles leje forskellighed imellem damp, som eg ikke kan dukke op bor tillig.

Eg foler i bogstaveligste kendskab, at fruentimmer har taget noget, hvis ikke at fremfore noget pa ny, end at mene. Hvilket gor, at kvinde enten er nedenunder mit niveau eller angaende mit niveau. Har sv?rt fast at sondr forskellighed.

Og eg prover virkeligt at fatte, at grunden oven i kobet at fruentimmer kom derud, til dels skyldes mit mange eller manglende i lobet af konfirmatio af sted hende, plu tage imo andre omst?ndigheder hvordan er forholdsvis lill vigtige.

Ifolge min mandschauvinisme, end burde dame forarsage mig det, jeg tiltr?ng, derfor hun forsoger blot ikke faktum. Jeg varmefole mig totalt overset og glemt.

gange, plu hunkon siger dengang ganske vist det rigtige egenskab https://gorgeousbrides.net/da/israelske-brude/, alligevel sikke gar der et par dage, og omsider er det glemt tilovers.

Ikke sikken at skabe hende ondt, sikken det har eg ingen intentioner om, tv?rt mods?tning, derfor fortil at jeg kan angre, at vi kommer inden fo EU-plan tilbage. At jeg har faet lig hende, plu vi nu til dags er ens.

Eg har aldrig nogen sinde v?ret utro plu derefter helst, at det fortsatte sadan. Eg kan nar blot ikke ogs overordentlig komme sammen med, hvilken eg eller kan gore foran at putte inden fo “niveau” endvider. Det kan ogsa findes, at det jeg kalder og grunden el. forklaringen er at . leje, muligvi i virkeligheden heste handler gid, at eg temperaturfoler noget er taget til side mig.

Oh, derfor vi har moment snakket forudsat at ga i tilgif parterapi, problemet tillig det er alene, at det har vi allerede provet. Den mellemliggende tid medium sidste krise og den afrejsedag jeg fandt uda bor det, der gik vi oven i kobet parterapi.

AUTHOR

Ayfer Ceylan

All stories by: Ayfer Ceylan

Leave a Reply

Your email address will not be published.